Working hours

24 / 7 / 365

Reservation & questions

+358 40 689 7767
info@skyhostel.fi
Haapaniemenkatu 7-9,
00530 Helsinki
11. floor

Edullinen Yritysmajoitus Helsingissä

Sky Hostel Helsinki

Oli sitten kyse liikematkasta tai projektimatkasta me majoitamme...

Olemme sopiva vaihtoehto myös liikematkailijoille. Tarjoamme kilpailukykyistä yritysmajoitusta, oli kyse sitten yhden hengen tai koko yrityksen henkilöstön vierailusta yöksi tai vaikka koko vuodeksi. Kodikkaissa yksityishuoneissa järjestetyn tasokkaan majoituksen lisäksi tarjoamme liikematkailijoille autopaikkoja. Tarkista varaustilanne ja tee varauksesi helposti ja nopeasti varaussivultamme. Otamme huomioon myös erikoistoiveet. Mitä pidemmälle aikavälille varaus tehdään, sitä halvemmaksi kokonaishinta tulee – alennus voi olla jopa 30 % listahinnasta. Lähetä tarjouspyyntö ja ylläty positiivisesti!

Tänne on helppo tulla ja helppo lähteä

Sijaitsemme keskellä Helsinkiä

Emme turhaan väitä, että hostellimme on Suomen parhaimpia. Kaiken edellä mainitun lisäksi kenties tärkein valttikorttimme on sijainti. Tänne on helppo tulla ja täältä on helppo lähteä tutkimaan kaupunkia, sen salaisuuksia ja elämää. Merihaka on keskellä kaikkea. Keskustaan pääsee helposti, ja baarista voi vaikka kävellä yöllä kotiin. Merihaka on erillinen, rauhallinen alue kantakaupungin kyljessä, eikä läpikulkuliikennettä käytännössä juuri ole. Sijaitsemme aivan meren rannalla, joten voit kävellä rantoja pitkin ja nauttia alueen persoonallisesta 70-luvun tunnelmasta. 400 metrin säteellä on lukuisia raitiovaunu- ja bussipysäkkejä sekä Hakaniemen metroasema. Metrolla pääset 2 minuutissa keskustaan, kävellen matkaan menee 15 minuuttia.

Monipuoliset palvelut lähellä

Liikematkalla on hyvää myös levätä

Sijaitsemme aivan Hakaniemen ja Kallion kupeessa. Nämä alueet ovat rentoja ja boheemeja kaupunginosia, jotka tunnetaan lukuisista ravintoloista, baareista ja yleisistä saunoista. Pienet kivijalkaliikkeet myyvät tavaraa laidasta laitaan, mm. vanhoja karttoja, levyjä ja vintagevaatteita. Hakaniemen kauppahallista saa kotimaisia, paikalla nautittavia tai mukaan otettavia herkkuja sekä esim. käsitöitä. Vilkasta ja nykyaikaista ravintolakulttuuria edustavat myös erittäin suositut vegaaniravintolat ja -kahvilat. Ja lisäksi aivan vierestä löytyvät:

Hakaniemen kauppahalli

Merihaan Kulttuurisauna

Padel pelikentät

Sup

Merihaan pallohalli: squash, sulkapallo, salibandy, racketball, futsal, pöytätennis ja kuntosali

Arena Center – urheilukeskus

– Rantakahvilat ja -ravintolat: Silvoplee, Leblon, Merikerho Club & Terrace, Ravintolalaiva Grand Georgia, Kallion Sävel, Koko Jazz Club, La Torrefazione, Meripaviljonki, jne.

Helsingin Kaupunginteatteri, Arena-näyttämö

hostelli helsinki

Yhteystiedot - Yritysmajoitus

Haapaniemenkatu 7-9,

00530 Hesinki

+358 40 689 7767

info@skyhostel.fi

www.skyhostel.fi