Working hours

24 / 7 / 365

Reservation & questions

+358 40 689 7767
info@skyhostel.fi
Haapaniemenkatu 7-9,
00530 Helsinki
11. floor

Ryhmämajoitus: seurat, joukkueet, yhdistykset jne.

Sky Hostel Helsinki

Edullinen ryhmämajoitus erikokoisille ryhmille Helsingissä

Hostellimme rakenne sopii täydellisesti ryhmille (esim. harrasteryhmät, luokkaretket, yhdistykset, seurat, juniorijoukkueet ja muut vastaavat). Voimme majoittaa yhteensä 49 henkeä ja tarjoamme käyttöön 29 omaa huonetta. Jokaisen huoneen varustukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet, jääkaappi, mikro, tv ja säilytystilaa. Hinnoissamme ei ole hostelleille ominaisia piilokuluja. Sijaitsemme keskellä Helsingin kantakaupunkia, joten alueen infrastruktuuri on mitä mainioin; esimerkiksi metromatka keskustaan tai Kalasatamaan kestää alle 5 minuuttia. Merihaka on lapsille (ja miksei aikuisillekin) kenties turvallisin asuinalue Helsingissä, sillä alueella ei ole autoliikennettä lainkaan. Sadan metrin päässä hostellista on K-Market. Omat eväät ja einekset voi lämmittää mikrossa, ja yhteiskeittiössä voi valmistaa ruokaa. Lisäksi rakennuksen ravintolasta saa tilauksesta aamiaista, lounasta tai illallista. Oli kyseessä sitten Helsinki Cup, salibandyn mm-kisat, konsertti tai luokkaretki, niin ota yhteyttä ( info@skyhostel.fi tai +358406897767 ). Lyömme parhaan majoitustarjouksemme pöytään!

Tänne on helppo tulla ja helppo lähteä

Sijaitsemme keskellä Helsinkiä

Emme turhaan väitä, että hostellimme on Suomen parhaimpia. Kaiken edellä mainitun lisäksi kenties tärkein valttikorttimme on sijainti. Tänne on helppo tulla ja täältä on helppo lähteä tutkimaan kaupunkia, sen salaisuuksia ja elämää. Merihaka on keskellä kaikkea. Keskustaan pääsee helposti, ja baarista voi vaikka kävellä yöllä kotiin. Merihaka on erillinen, rauhallinen alue kantakaupungin kyljessä, eikä läpikulkuliikennettä käytännössä juuri ole. Sijaitsemme aivan meren rannalla, joten voit kävellä rantoja pitkin ja nauttia alueen persoonallisesta 70-luvun tunnelmasta. 400 metrin säteellä on lukuisia raitiovaunu- ja bussipysäkkejä sekä Hakaniemen metroasema. Metrolla pääset 2 minuutissa keskustaan, kävellen matkaan menee 15 minuuttia.

Monipuoliset palvelut lähellä

Matkalla on hyvää myös levätä

Sijaitsemme aivan Hakaniemen ja Kallion kupeessa. Nämä alueet ovat rentoja ja boheemeja kaupunginosia, jotka tunnetaan lukuisista ravintoloista, baareista ja yleisistä saunoista. Pienet kivijalkaliikkeet myyvät tavaraa laidasta laitaan, mm. vanhoja karttoja, levyjä ja vintagevaatteita. Hakaniemen kauppahallista saa kotimaisia, paikalla nautittavia tai mukaan otettavia herkkuja sekä esim. käsitöitä. Vilkasta ja nykyaikaista ravintolakulttuuria edustavat myös erittäin suositut vegaaniravintolat ja -kahvilat. Ja lisäksi aivan vierestä löytyvät:

Hakaniemen kauppahalli

Merihaan Kulttuurisauna

Padel pelikentät

Sup

Merihaan pallohalli: squash, sulkapallo, salibandy, racketball, futsal, pöytätennis ja kuntosali

Arena Center – urheilukeskus

– Rantakahvilat ja -ravintolat: Silvoplee, Leblon, Merikerho Club & Terrace, Ravintolalaiva Grand Georgia, Kallion Sävel, Koko Jazz Club, La Torrefazione, Meripaviljonki, jne.

Helsingin Kaupunginteatteri, Arena-näyttämö

hostelli helsinki

Yhteystiedot - Ryhmämajoitus

Haapaniemenkatu 7-9,

00530 Hesinki

+358 40 689 7767

info@skyhostel.fi

www.skyhostel.fi